Top iş ayakkabısı uvex Secrets

Wiki Article

Ayakkabıların tasarımı da fiyatı etkileyebilir. Daha şık ve trend bir tasarıma sahip olan ayakkabılar genellikle biraz daha yüksek bir fiyatla satılabilir. Ancak, tasarımın öncelikli olmadığı durumlarda, daha sade bir tasarıma sahip olan ayakkabılar daha uygun fiyatlı olabilir.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Bu ayakkabılar, kullanıcılarına konforun yanı sıra maksimum koruma sağlar. Dünya çapında fifty five’ten fazla ülkeye hizmet sunan YDS Shop'tan tercih edeceğiniz iş güvenliği ayakkabılarınızla her zaman maksimum koruma ve konforda çalışın. En kaliteli ve dayanıklı modeller için kategorimize göz atabilirsiniz.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

İç tabanlık aynı zamanda ekstra rahatlık sağlar, bu sayede kullanıcılar uzun saatler boyunca konforlu bir şekilde çalışabilir.

Burun kısmı darbelere karşı ekstra koruma yaratan özel ayakkabıları fiyat karşılaştırması yaparak incelemeye dikkat etmelisiniz. Öte yandan taban kısmı ile dikkat çeken çelik burunlu iş ayakkabısı seçenekleri de sizing sunulur.

Dışarıda çalışıyorsunuz ve ayak parmaklarınız için korumaya ihtiyacınız var, perforasyona ve su spreylerine karşı korumaya mı ihtiyacınız var? O zaman S3 güvenlik ayakkabısı gerekir

Blog Kategorileri Genel EN 20345 S3 iş ayakkabısının burun koruma ve ara taban koruma özelliğine sahip olduğunu gösterir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle iş ayakkabısı amazon paylaşabilirsiniz.

Ağır parça kaldırılan ve nakledilen yerlerde çelik burunlu iş ayakkabısı kullanılmalıdır.

Yazın çalıştığınız ortamlarda kışlık bir ayakkabı seçimi yaparak gerekli iş ayakkabısı standartları verimi alamayabiliriz. Bu gibi ayrıntılar uygun iş ayakkabı seçiminde rol oynayan etkin faktörlerdendir. Unutmayın ayaklarınız son derece önemli…

Ayrıca, kaymaz tabana sahip olan antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra güvenlik sağlar.

Yakıt ve Yağa Dayanıklı Taban: Taban malzemesi, yakıt ve yağ gibi kimyasallara karşı dayanıklıdır, bu da finishüstriyel ortamlarda güvenli kullanım sağlar.

Tescilli Cerrahi Maske üretici ünvanına sahip TS EN 14683 standardına göre üretilerek CE belgesi almış Medizer Maske kalite güvencesiyle en uygun fiyatlı Cerrahi Maskelere ulasabilirsiniz. Cerrahi Maskelerimiz kumaş farkına göre iki kısma ayrılmaktadır. base iş ayakkabısı Meltblown kumaş ve spunbond kumaş olarak iki kumaş türü bulunmaktadır. Medizer Cerrahi Maske üretiminde kullanılan kumaşlar sağlık bakanlığı sertifikalıdır.Cerrahi maske ağırlık olarak standartların üstünde ninety seven gram kumaş ağırlığı ile en iyi filtrasyonu gerçekleştirmektedir.

Report this wiki page